Ελλαδα

Δολοφονία γιατρού στην Αγία Βαρβάρα: Οι αλληλομηνύσεις με τα πεθερικά και η εμμονή με τον 57χρονο

Τα νέα στοιχεία

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα
Αγία Βαρβάρα: Οι αλληλομηνύσεις και η δολοφονία

Αγία Βαρβάρα: Οι αλληλομηνύσεις με τα πεθερικά και η δολοφονία - Τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του 57χρονου γιατρού με τους γονείς της συζύγου του. Ο γιατρός δολοφονήθηκε το Σάββατο από τον 69χρονο πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα και μέχρι σήμερα παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το έγκλημα. Νέες μαρτυρίες, αλλά και πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές αρχές, αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με τα πεθερικά του, ενώ είχαν αλληλομηνυθεί, απασχολώντας τις τοπικές αρχές. 

Ο 69χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τον γαμπρό του γιατί κακοποιούσε την κόρη του, κάτι που διαψεύδει τόσο η ίδια, όσο και ο γιος του δράση που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία. Η σύζυγος του 69χρονου διώκεται και εκείνη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του γιατρού - γαμπρού τους, αφού - σύμφωνα με μαρτυρία φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον δράστη σύζυγό της «ρίξτου, ρίξτου». Η σύζυγος του δράστη φέρεται να είχε εμμονή με τον γαμπρό τους και δεν τον ήθελε για σύζυγο της κόρης τους, ασκώντας τεράστια επιρροή στον δράστη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czfmdebertvd)

Αγία Βαρβάρα: Οι αλληλομηνύσεις και η δολοφονία

Σύμφωνα με το Star, χαρακτηριστικό της τεταμένης σχέσης που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι και τον 69χρονο αποτελεί το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα ενός χρόνου είχαν οδηγηθεί τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και είχαν αλληλομηνυθεί για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό, με την κόρη των δραστών να καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τους γονείς της. Το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον απείλησε, ωστόσο δεν υπέβαλε μήνυση. Αντίθετα, ο πεθερός του ισχυρίστηκε ότι ο γαμπρός του ήταν αυτός που τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Τελικά, έγιναν 4 συλλήψεις σε βάρος τους.

Μία ημέρα πριν, η σύζυγος του θύματος είχε υποβάλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη. Ομοίως, είχε υποβάλει μήνυση την ίδια χρονιά στις 6 Ιουνίου κατά της μητέρας της για εξύβριση, ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα της την κατήγγειλε για απειλές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf24wo6ch2p)

Απέναντι στον 69χρονο δράστη και τα τρία του παιδιά για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», η κόρη του 69χρονου αναμένεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα έχει στο πλευρό τις τα δύο της αδέλφια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε αυτοβούλως στην αστυνομία ο ένας αδελφός της, ο οποίος έμενε μαζί με τους γονείς τους στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογενειακής πολυκατοικίας. Τα τρία παιδιά του ηλικιωμένου ζευγαριού θα βρεθούν απέναντι στον πατέρα τους για το έγκλημα που διέπραξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czf18q3h0mdt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ