- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 42χρονος που μαχαίρωσε στον λαιμό τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη
Νοσηλεύεται φρουρούμενος
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του - Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας
Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 42χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την 39χρονη σύζυγό του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στη δυτική πλευρά της πόλης.
Θεσσαλονίκη - Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του
Ο 42χρονος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς κατανάλωσε χάπια και γι' αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ήδη, όμως, η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη. Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια.
Την Παρασκευή (23.2), ο 42χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη 39χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη στον λαιμό. Με βαθύ τραύμα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφέρουν ότι ο δράστης μετέφερε τη σύζυγό του νωρίς το πρωί στην εργασία της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και μόλις έφτασαν στην οδό Λέκκα, ο 42χρονος οδηγός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Το θύμα κατάφερε και βγήκε από το όχημα καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.