Ελλαδα

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 42χρονος που μαχαίρωσε στον λαιμό τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται φρουρούμενος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του - Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 42χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την 39χρονη σύζυγό του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czco0ifg17rt)

Θεσσαλονίκη - Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Ο 42χρονος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς κατανάλωσε χάπια και γι' αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ήδη, όμως, η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη. Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Την Παρασκευή (23.2), ο 42χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη 39χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη στον λαιμόΜε βαθύ τραύμα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφέρουν ότι ο δράστης μετέφερε τη σύζυγό του νωρίς το πρωί στην εργασία της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και μόλις έφτασαν στην οδό Λέκκα, ο 42χρονος οδηγός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Το θύμα κατάφερε και βγήκε από το όχημα καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ