Ελλαδα

Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ

Άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παλαιό Φάληρο: Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε πυλώνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ.
O δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο © YouTube/screen shot

Παλαιό Φάληρο: Ο δημοσιογράφος Απόστολος Φουρνατζόπουλος ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός σε πυλώνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Την περασμένη Δευτέρα (19/2) ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάνω σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στο Παλαιό Φάληρο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άνθρωπο που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική, καθώς ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χρειάστηκε πολλή ώρα για να απεγκλωβιστεί από τον στύλο του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Πάντως μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ