- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο υπερμαραθωνοδρόμος Ν. Κόντης τρέχει 400χλμ. στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών
Από την Αθήνα ως το «σημείο μηδέν»
Τέμπη: Υπερμαραθωνοδρόμος τρέχει 400χλμ. στη μνήμη των θυμάτων
Ο υπερμαραθωνοδρόμος Νίκος Κόντης τρέχει ήδη μια διαδρομή 400χλμ. από την Αθήνα έως το «σημείο μηδέν» στην μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.
Ο Νίκος Κόντης ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 08:00 το πρωί από την Αθήνα και θα τρέξει περίπου 400 χιλιόμετρα και να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλει ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ.
Η εκκίνηση έγινε από τον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα στις 08:00 του Σαββάτου. Ξεκινώντας την δεύτερη ημέρα στα 120χλμ. και ώρα 04:00 ξημερώματα θα περάσει από την Λιβαδιά, στα 170χλμ. θα είναι στην Αμφίκλεια στις 11:00 με 13:00, συνεχίζει Μπράλλο στα 190χλμ. περίπου στις 16:00 έως 18:00, μετά στα διόδια Θερμοπυλών 18:00 με 19:00 στα 205χλμ. μετά Λαμία στα 220χλμ. έπειτα Κέντρο Υγείας Δομοκού στα 240χλμ. και ώρα 22:00 με 00:00.
Την τρίτη ημέρα και ώρα 04:00 με 06:00 φτάνει στο Νέο Μοναστήρι στα 260χλμ. στα Παλιοφάρσαλα 08:00 με 10:00 και 280χλμ. , Εβρίδιο 290χλμ., Χαλκιάδες-Χαρά -Ζάππειο 310χλμ. στις 13:00 με 15:00 έπειτα θα κατευθυνθεί στις Καρυές και στην συνέχεια θα φτάσει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας στις 17:00 περίπου και μετά από 380χλ.
«Η κίνηση δεν είναι συμβολική»
Μιλώντας στο Action 24 αναφέρει πως: «Η κίνηση δεν είναι συμβολική. Οι περισσότεροι κάθονται και βλέπουν και κρίνουν από μακριά, εγώ αποφάσισα να κάνω ενέργειες μαζί με όσους έχασαν τα αγαπημένα τους άτομα, τους τραυματίες και όλο τον κόσμο που πιστεύει ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, για να ζήσουμε πιο ελεύθερα, πιο δημοκρατικά και πιο δίκαια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.