Ελλαδα

19χρονη - Zάκυνθος: Με απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί

«Ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το μωρό» ανέφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζάκυνθος: Τι αναφέρει η 19χρονη που έχασε το μωρό
19χρονη - Zάκυνθος: Με απειλούσε ότι θα με σκότωνε και με υποχρέωσε να ρίξω το παιδί © Unsplash

Ζάκυνθος: Τι αναφέρει η 19χρονη - «Ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω το μωρό» ανέφερε

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση στη Ζάκυνθο όπου ένας 27χρονος ξυλοκόπησε τη 19χρονη κοπέλα του και την ανάγκασε να πάρει χάπια για να διακοπεί η κύησή της.

Η 19χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μίλησε στην εκπομπή T-Live. Ανέφερε μεταξύ άλλων πως ήθελε να κρατήσει πάρα πολύ αυτό το παιδί και πως ο σύντροφός της απειλούσε τόσο την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czbo3r6arrbd)

19χρονη στη Ζάκυνθο: Με έκανε να φοβάμαι 

«Είμαστε από τον Αύγουστο μαζί, ήθελα πάρα πολύ αυτό το μωρό» δήλωσε ειδικότερα στον Alpha η άτυχη νεαρή γυναίκα.

«Πριν από λίγες ημέρες είχε ακούσει την καρδούλα του. Δεν μου είχε αναφέρει να ρίξω το παιδί. Δεν περίμενα να με πιέσει να πάρω το χάπι της αποβολής. Έλεγε το παιδί δεν θα γεννηθεί» επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Αναφέρεται και στις απειλές που δεχόταν: «Με έκανε να τον φοβάμαι, ''δεν με ξέρεις καλά'' έλεγε ''θα σας σκοτώσω όλους''. ''Αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί'' έλεγε».

Οι απειλές ήταν συνεχείς από τον 27χρονο: «αν δεν πιεις το χάπι θα σε σκοτώσω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czbnx9hvfrsp)

Ο σύντροφος της 19χρονης την πίεσε να λάβει, όχι μόνο δια στόματος, αλλά και κολπικά το χάπι, με αποτέλεσμα να πιεστεί τόσο που αναγκάστηκε να προσποιηθεί ότι λιποθυμά γιατί δεν άντεχε άλλο τον πόνο.

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 27χρονος.

Ζάκυνθος| Στον Εισαγγελέα ο 27χρονος που με βία προκάλεσε διακοπή κύησης στην 19χρονη σύντροφό του

Το χρονικό του περιστατικού 

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου νοσηλεύεται μία 19χρονη κοπέλα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 27χρονο φίλο της, ο οποίος την εξανάγκασε να πάρει χάπια για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 27χρονος την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της την 19χρονη φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο 27χρονος πήγε τη σύντροφό του στο σπίτι του, όπου την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας αποβάλει. Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ