Ελλαδα

Έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα οι αγρότες - Εικόνες και βίντεο

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρότες: Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ
Αγρότες: Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ © Dimitris Kapantais / SOOC

Αγρότες: Στο Σύνταγμα τα τρακτέρ - Στις 18:30 το συλλαλητήριο των αγροτών - Οι κλειστοί δρόμοι και οι συστάσεις της ΕΛΑΣ

Σε εξέλιξη στο Σύνταγμα αυτή την ώρα το παναγροτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αγροτές να έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας από όλη την Ελλάδα

Με βασικό σύνθημα «χωρίς εμάς, τί θα φας;», οι αγρότες από την κεντρική Ελλάδα ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το ταξίδι τους που άρχισε χθες το πρωί και διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Παράλληλα, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι έχουν έρθει από κάθε γωνιά της Ελλάδας με λεωφορεία και άλλα μέσα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένονται να φτάσουν στην Αθήνα περισσότερα από εξήντα λεωφορεία.

Βίντεο © Γιάννης Δημόπουλος/Athens Voice

Όπως είχε ανακοινώσει η ελληνική αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση της κυκλοφορίας έχει προγραμματισθεί τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν αγρότες να σταθμεύσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επιπλέον, κατέφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά αγρότες από την Κρήτη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Αγρότες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των τρακτέρ στο Σύνταγμα

Λόγω των μέτρων, αναμένεται να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία - Τρόλεϊ).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ αποδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατεία Ομονοίας.

Δείτε εικόνες από τη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα:

Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ