- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλειστά από το μεσημέρι τα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων στον Έβρο
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Αγρότες: Κλειστά από το μεσημέρι τα τελωνεία Ορμενίου και Κήπων στον Έβρο - Τι θα ισχύσει με τη διέλευση των φορτηγών.
Κλειστά θα είναι σήμερα τα τελωνεία του Ορμενίου και των Κήπων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων, που συνεχίζονται και στην Π.Ε. Έβρου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ορεστιάδας Ηλία Αγγελακούδη, ενισχύεται η παρουσία των αγροτικών μηχανημάτων στο τελωνείο του Ορμενίου όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 15.00 αντί τις 12.00 όπως αρχικά είχε αποφασισθεί, προκειμένου να συμμετάσχουν και οι επαγγελματίες της περιοχής.
Επίσης τις βραδινές ώρες θα διακόπτεται ανά διαστήματα η κυκλοφορία των φορτηγών στον κόμβο των Καστανιών. Στο τελωνείο των Κήπων από τις 13.00 θα διακοπεί η διέλευση των φορτηγών και στα δύο ρεύματα εισόδου και εξόδου από τη χώρα.
«Στέλνουμε ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι τα προβλήματα παραμένουν, είναι μεγάλα και δεν μπορούμε πλέον να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
Kάτοικοι καταγγέλλουν ότι μεγάλες εκτάσεις παραμένουν ακαθάριστες εν μέσω αντιπυρικής περιόδου
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Θα δοθεί στους γονείς του την Παρασκευή
Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών σχολιάζει την παραίτηση Κοκοτσάκη από το κόμμα Καρυστιανού
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της κατοικίας
Συγκίνηση στη δημοτική αρχή Ηρακλείου κατά την επανατοποθέτηση του μνημείου του «Αρχάγγελου της Κρήτης»
Άμεση κινητοποίηση σε έδαφος και αέρα από την Πυροσβεστική
Δύο τραυματίες, ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων
Τι αφορούν τα δύο νέα αιτήματα
Οι τρεις φάσεις του εθίμου και ο συμβολισμός
Καίει για περισσότερες από 19 ώρες - Κατέρρευσε τμήμα της οροφής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.