Ελλαδα

Ανήλικες στη Λάρισα έστειλαν 13χρονη στο νοσοκομείο

Το χρονικό του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Λάρισα: Ανήλικες έστειλαν 13χρονη στο νοσοκομείο - Το χρονικό του συμβάντος

Ακόμα ένα περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας με τον ξυλοδαρμό 13χρονης από δύο κορίτσια ίδιας ηλικίας στην Λάρισα. Μάλιστα, το συμβάν ήταν τέτοιου επιπέδου που το κορίτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Λάρισα: Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός της 13χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όταν τα τρία ανήλικα κορίτσια καυγάδισαν και πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, δυο από αυτές έσπρωξαν βίαια την δεύτερη 13χρονη, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο έδαφος. Το κορίτσι τραυματίστηκε και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που το μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στα δυο ανήλικα κορίτσια, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και απειλή, κατά περίπτωση, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε διώξεις και έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ