Ελλαδα

«Παίζαμε με το όπλο και εκπυρσοκρότησε»: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος για τη γυναικοκτονία στο Ηράκλειο

Το χρονικό του εγκλήματος και όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 39χρονος φέρεται να ομολόγησε τη γυναικοκτονία της 29χρονης συντρόφου του στο Ηράκλειο της Κρήτης
Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία στον 39χρονο © ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (20.2) ζήτησε και έλαβε ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 39χρονος σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του, ενώ όπως ισχυρίστηκε «παίζαμε με το όπλο. Έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz76xnomw63d)

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία στον 39χρονο

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (17.2) - υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο το κεφάλι - στα Δικαστήρια. Ο 39χρονος φέρεται να σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι αρχές εντόπισαν την 29χρονη Νίνα μέσα σε λίμνη αίματος. Ο 39χρονος συνελήφθη χωρίς να φέρει αντίσταση. 

Γείτονες του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού και οι προστριβές ήταν συχνές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz6oxjrr96w1)

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στα Καμίνια Ηρακλείου

Η γυναικοκτονία με θύμα την 29χρονη Νίνα (Τζιανίνα) καταγράφηκε στις 7:30 το πρωί χθες Παρασκευή. Σύμφωνα με το neakriti.gr, το ζευγάρι αποχώρησε τα ξημερώματα από νυχτερινό μαγαζί, όπου βρίσκονταν μαζί. Θεωρείται πολύ πιθανόν όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Πατρόκλου να σημειώθηκε ένας ακόμη έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Μέχρι χθες δεν είχε γίνει γνωστό τι ακριβώς προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης της 29χρονης Νίνας. Ο 39χρονος πυροβόλησε με ένα πιστόλι τη σύντροφό του στο κεφάλι, η οποία έχασε ακαριαία τη ζωή της. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και το όπλο του εγκλήματος. Στο μεταξύ, ο 39χρονος, που περίμενε τους αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού, αδυνατεί να εξηγήσει πώς συνέβη η τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολογεί ότι αυτός πυροβόλησε τη Νίνα, ωστόσο οι λόγοι που τον ώθησαν σ’ αυτό δεν κατέστη δυνατό να διευκρινιστούν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα όσα έλεγε ο δράστης στους αστυνομικούς για αρκετή ώρα μετά τη γυναικοκτονία δεν έβγαζαν νόημα εξαιτίας της κατάστασης μέθης στην οποία βρισκόταν. Ο δράστης δεν αποκάλυψε από την αρχή το έγκλημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος γυναικοκτόνος φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με μικροποσότητες ναρκωτικών, αλλά και για συμπλοκές. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν είχαν γίνει καταγγελίες σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz76sjdyr5tl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ