Ελλαδα

Συνελήφθη ο τράπερ «Ricta» που ξυλοκόπησε φοιτητή προκαλώντας του αιμάτωμα

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ «Ricta» που ξυλοκόπησε φοιτητή
Φωτό αρχείου © EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ «Ricta» που ξυλοκόπησε φοιτητή

Συνελήφθη περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, ο γνωστός τράπερ «Ricta», δυνάμει εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Πρόκειται για τον τράπερ που μαζί με ένα άλλο άτομο ξυλοκόπησε έναν 23χρονο φοιτητή, προκαλώντας του σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι, τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης.

To χρονικό του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή από τον τράπερ «Ricta»

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας. Ο 25χρονος τράπερ κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Μετά την συμπλοκή, ο τράπερ και ο φίλος του διέφυγαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των φίλων του στην οικία του. Την επόμενη μέρα επιδεινώθηκε η υγεία του δισκομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ