Ελλαδα

Νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα βρέθηκαν οι δύο μοναχές στη Βοιωτία

Πληροφορίες ότι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο στο μοναστήρι όπου βρέθηκαν νεκρές οι δύο μοναχές στη Βοιωτία
Βοιωτία: Νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα οι δύο μοναχές © permissos.gr

Βοιωτία: Νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα οι δύο μοναχές - Οι νέες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες για τον τραγικό θάνατο των δύο μοναχών στη Βοιωτία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι δύο ηλικιωμένες καλόγριες της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου στην Υψηλάντη βρέθηκαν νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα στο κελί τους. 

Σύμφωνα με το permissos.gr, πρόκειται για την 77χρονη ηγουμένη και τη μικρότερη αδελφή της. Η 77χρονη κατέληξε από εγκαύματα και η αδερφή της η οποία - κατά πληροφορίες έπασχε από ανίατη ασθένεια - άφησε την τελευταία της πνοή από αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, είχε προκληθεί φωτιά που είχε σβηστεί πριν να φτάσουν στο μοναστήρι οι πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyudvcu8ug41)

Βοιωτία - Νεκρές μοναχές: Δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δύο ημέρες

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, οι δύο μοναχές δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται τη Μονή ανησύχησαν, καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους και έτσι ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα. Συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών ο δήμαρχος Αλιάρτου έφτασε στο μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού.

Οι πόρτες ήταν, μάλιστα, κλειδωμένες και κλήθηκε τεχνικός για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού όπου δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ