Ελλαδα

Χειροπέδες σε 65χρονο μαστροπό στο Ηράκλειο - Εξωθούσε στην πορνεία 38χρονη

Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο λαιμός γυναίκας στο ημίφως
Ηράκλειο: Σύλληψη 65χρονου που εξωθούσε στην πορνεία 38χρονη © Unsplash / Ramez E. Nassif

Ηράκλειο: Σύλληψη 65χρονου μαστροπού - Πώς αποκαλύφθηκε ότι εξωθούσε στην πορνεία 38χρονη

Ένας 65χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για μαστροπεία σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Κρήτης, ενώ επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και όπλων.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 65χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, εξωθούσε στην πορνεία 38χρονη με θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο κατάστημα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την αλλοδαπή έναντι χρηματικού ποσού. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη του 65χρονου.

Από τις αρχές κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου tαser, μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης-tαser και καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ