Ελλαδα

Παρουσιάστηκε ο τράπερ «Ricta» στο ΑΤ Δωδεκανήσου για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή

Σε κρίσιμη κατάσταση ο φοιτητής στο ΑΧΕΠΑ - Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρουσιάστηκε ο τράπερ «Ricta» στο ΑΤ Δωδεκανήσου για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή
© Youtube/ City Center

Ricta: Παρουσιάστηκε στο ΑΤ μετά τη λήξη του αυτόφωρου - Σε κρίσιμη κατάσταση ο φοιτητής στο ΑΧΕΠΑ - Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί 

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δωδεκανήσου στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε ο τράπερ «Ricta» ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Ο τράπερ σύμφωνα με τις πληροφορίες πέρασε την πόρτα του αστυνομικού τμήματος μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου του αυτοφώρου με τη συνοδεία του δικηγόρου του για να ενημερωθεί για τις κατηγορίες που τον «βαραίνουν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyrayvgjozu9)

Ο 25χρονος τράπερ φέρεται να υποστηρίζει πως δεν αντιλήφθηκε τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου, ενώ η δικογραφία που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του αφορά την κατηγορία της «βαριάς σωματικής βλάβης».

To χρονικό του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή από τον τράπερ «Ricta»

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη συμβολή των οδών Συγγρού και Εγνατίας. Ο 25χρονος τράπερ κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Ο 23χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Μετά την συμπλοκή, ο τράπερ και ο φίλος του διέφυγαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των φίλων του στην οικία του.

Την επόμενη μέρα επιδεινώθηκε η υγεία του δισκομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εις βάρος του 25χρονου τράπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ