Ελλαδα

Γνωστός τράπερ ξυλοκόπησε και έκαψε τη μηχανή άλλου τράπερ

Χειροπέδες σε 27χρονο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άτομο τραγουδά όρθιος σε μικρόφωνο
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Kenny Kennethh

Γνωστός τράπερ ξυλοκόπησε και έκαψε τη μηχανή άλλου τράπερ - Τι καταγγέλλει το θύμα

Τράπερ, που έχει απασχολήσει τις αρχές στο πρόσφατο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών, φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα απαγωγής άλλου τράπερ, περιστατικά τα οποία συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (26.1) από τους αστυνομικούς, έπειτα από την καταγγελία του θύματος, ενός τράπερ, με τον οποίο φέρεται να έχει έντονη διαμάχη. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του θύματος, ο συνάδελφος του τις τρεις τελευταίες εβδομάδες πυρπόλησε τις μηχανές του με μολότοφ, του επιτέθηκε μαζί με την παρέα του δύο φορές και τον ξυλοκόπησαν ενώ αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

Γιατί ο τράπερ άργησε να καταγγείλει τις επιθέσεις

Ο λόγος που δεν πήγε νωρίτερα στις αρχές να καταγγείλει τις σε βάρος του επιθέσεις, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ήταν ο φόβος για αντίποινα. Όταν όμως συνειδητοποίησε πως κινδυνεύει η ζωή του, κατάλαβε πως δεν υπήρχε άλλη διέξοδος και κατήγγειλε τα περιστατικά που έζησε, στους αστυνομικούς.

Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές και όπως διαπιστώθηκε είναι παλιός γνώριμος των αρχών, αφού πριν από περίπου δύο μήνες, είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως για κατοχή ικανής ποσότητας κοκαΐνης. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος τότε, είχε προσπαθήσει να διαφύγει της σύλληψης τρέχοντας προς την πλατεία Εξαρχείων, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής είχε «ξεφορτωθεί» την πανάκριβη ναρκωτική ουσία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ