Ελλαδα

Νεκρή η 59χρονη οδηγός του τροχαίου στο Ηράκλειο - «Μάχη» για το 2 ετών εγγόνι της

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Νεκρή η 59χρονη οδηγός - Στη ΜΕΘ το εγγόνι της 

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 59χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο σφοδρό τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε την Κυριακή (29.1) στον ΒΟΑΚ. Η γυναίκα εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Το όχημα της 59χρονης συγκρούστηκε με το μίνι βαν 38χρονου. Ο οδηγός - άγνωστο πώς - έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτυπώντας πλαγιομετωπικά το όχημα στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη γυναίκα που δυστυχώς άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία της πνοή, το δύο ετών εγγονάκι της που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η 31 ετών κόρη της που νοσηλεύεται με κατάγματα στα άκρα στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες - Ανάμεσα τους ένα αγοράκι 2 ετών
Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες - Ανάμεσα τους ένα αγοράκι 2 ετών © creta24.gr

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο - Νεκρή η 59χρονη οδηγός

Το σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (28.1) στο ύψος της Λυγαριάς, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ένα μίνι βαν και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί. Ειδικότερα, ο 38χρονος οδηγός του βαν φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το δίχρονο αγοράκι και δύο γυναίκες, η 59χρονη οδηγός και η 30χρονη μητέρα του παιδιού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Πιο βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μωρό, ενώ επίσης με τραύματα - αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 31χρονη μητέρα του αγοριού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα με το μωρό βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του ΙΧ.

Ο 38χρονος οδηγός του μίνι βαν συνελήφθη και κρατείται με εισαγγελική εντολή προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ