Ελλαδα

Ο Κασσελάκης προσφέρει το πατρικό του στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση

Η δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Iωάννα Κολοβού: Ο Κασσελάκης της προσφέρει το πατρικό του
© (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

 Κασσελάκης: Προσφέρει το πατρικό του στη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση

Το πατρικό του σπίτι προσέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για να φιλοξενηθεί η Ιωάννα Κολοβού μαζί με το γιο της, έπειτα από την έξωση που έγινε στη δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη - η οποία είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει την πρόσκλησή του στην Ιωάννα Κολοβου.

Μήνυση από τον νέο ιδιοκτήτη του σπιτιού

Στα δικαστήρια η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού μετά από μήνυση του ιδιοκτήτη του σπιτιού στου Ζωγράφου
Η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού οδηγήθηκε στα δικαστήρια, μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στου Ζωγράφου, το οποίο η δημοσιογράφος έχασε σε πλειστηριασμό. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη oικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.

Η δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και πήρε αναβολή για τις 5 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Δώρα Αυγέρη με on camera δήλωση τόνισε ότι αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή, αυτές οι σκηνές θα είναι αλλεπάλληλες. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογράμμισε ότι «ο πτωχευτικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης. Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ