Ελλαδα

Γυναίκα κατήγγειλε ότι το αφεντικό της την εξανάγκασε να πάρει ναρκωτικά και της έκλεισε ερωτικά ραντεβού

Η 34χρονη καταγγέλλει ότι ο 56χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα προτάσσει το χέρι της για να προστατευτεί από τον κακοποιητή
(φωτογραφία αρχείου) © Pixabay / ninocare

Ζάκυνθος: 34χρονη κατήγγειλε το 56χρονο αφεντικό της για ναρκωτικά και απόπειρα βιασμού

Στη σύλληψη ενός 56χρονου άνδρας από τη Ζάκυνθο προχώρησαν οι αρχές μετά από καταγγελία 34χρονης υπαλλήλου του, σύμφωνα με την οποία ο δράστης φέρεται να την ανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ αποπειράθηκε και να τη βιάσει.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, η 34χρονη μετέβη στη Ζάκυνθο για να εργαστεί σε επιχείρηση που διατηρεί 56χρονος και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στις αρχές την περασμένη Κυριακή (21.1) ο 56χρονος φέρεται να την ανάγκασε να κάνει χρήση κοκαΐνης και παράλληλα της κανόνισε ερωτικά ραντεβού με πελάτες παρά τη θέληση της. Ακόμη, υποστήριξε ότι όταν εκείνη αρνήθηκε, την χτύπησε και την απείλησε με ένα ψαλίδι. Όπως είπε, ένα από τα άτομα που ήταν παρόντα τον αφόπλισε.

Η 34χρονη κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει

Επιπλέον, η γυναίκα κατήγγειλε ότι στις 22 Ιανουαρίου επιχείρησε και να τη βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει, ενημερώνοντας τις αστυνομικές αρχές. Ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, απόπειρα μαστροπείας, σωματικές βλάβες και τον νόμο περί ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακρίβειας.

Ο 56χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (25.1). 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ