Ελλαδα

Στον ανακριτή ο 56χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Τι κατέθεσε το θύμα στις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © Eurokinissi

Πατήσια: Στον ανακριτή ο 56χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του - Τι κατέθεσε το θύμα στις Αρχές

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο 56χρονος, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά, για τουλάχιστον 7 χρόνια, την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 56χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και εκβίαζε επίσης, με άσεμνες φωτογραφίες, μέσω διαδικτύου το 15χρονο σήμερα κορίτσι.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει πως η τελευταία φορά που η κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά ήταν τον Ιανουάριο όταν και κατήγγειλε τα όσα συνέβαιναν στη μητέρα της.

Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στα Κάτω Πατήσια - Τι κατέθεσε το θύμα στις Αρχές

Μητέρα και κόρη, στις 15 Ιανουαρίου, μετέβησαν στο Τμήμα Ανηλίκων όπου παρουσία παιδοψυχολόγου κατέθεσε τα όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της και γυμνές του φωτογραφίες ενώ μάλιστα της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Ακολούθησε έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ