Ελλαδα

Ληστές έστησαν ενέδρα σε λαχειοπώλη στον Βόλο - Τον μαχαίρωσαν για να του πάρουν τα χρήματα

Τον περίμεναν έξω από το σπίτι του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λαχειοπώλης
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Βόλος: Επίθεση με μαχαίρι σε λαχειοπώλη - Οι ληστές φέρεται να του έστησαν ενέδρα 

Ενέδρα σε λαχειοπώλη στον Βόλο φέρεται να έστησαν άγνωστοι ληστές, προκειμένου να του αφαιρέσουν τα χρήματα. Ο λαχειοπώλης κατήγγειλε ότι οι δράστες τού έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του, τον έσυραν μέσα, τον φίμωσαν και αφού τον μαχαίρωσαν στα πλευρά, απαιτούσαν να τους αποκαλύψει πού έχει χρήματα για να τα αρπάξουν.

Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμου του Βόλου, ο λαχειοπώλης άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, με τους ληστές να τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο. Το περιστατικό καταγράφηκε βραδινές ώρες, όταν το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του. 

Βόλος: Πώς οι δύο δράστες έστησαν ενέδρα στον λαχειοπώλη 

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο μέσο, τα δύο άτομα ήταν κρυμμένοι σε μία γωνία. Ο ίδιος δεν τους αντιλήφθηκε μέχρι την ώρα που έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα της εισόδου της πολυκατοικίας. Με την απειλή μαχαιριού οι δύο δράστες τον έσυραν μέσα στο σπίτι. Του φίμωσαν το στόμα για να μην αρχίσει να φωνάζει. Όταν αντιστάθηκε ένας εκ των δύο τον μαχαίρωσε στα πλευρά, ενώ ο άλλος έκανε φύλλο και φτερό το μικρό υπόγειο, δίχως όμως να βρει κάτι αξιόλογο. Οι δύο τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο λαχειοπώλης τραυματισμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι άμεσα ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να γίνει αναφορά για το συμβάν και να ληφθούν στοιχεία από τη σήμανση. Οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί. Ο λαχειοπώλης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο άνδρας χρειάστηκε να παραμείνει νοσηλευόμενος για αρκετές ημέρες, προκειμένου να αποθεραπευτεί από τα τραύματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ