Ελλαδα

Η διάψευση της Κωνσταντίνας Βούλγαρη για τον «ετοιμοθάνατο» Παντελή Βούλγαρη

Tι είχε μεταδώσει τηλεοπτικός σταθμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παντελής Βούλγαρης

Παντελής Βούλγαρης: Διάψευση της κόρης του για την κρίσιμη κατάσταση 

Ψευδής είναι η είδηση που μετέδωσε τηλεοπτικός στάθμος ότι ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Βούλγαρη

Η κόρη του, Κωνσταντίνα Βούλγαρη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Έσβησα το προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν μου αρέσει να γράφω επιθετικά στα ΜΚΔ, αλλά πλέον την είδηση του open και τις κρίσιμες ώρες για την υγεία του πατέρα μου την έχουν αναδημοσιεύσει άπειρα σαιτ… και τα τηλέφωνα στο σπίτι μας, στο δικό μου, έχουν σπάσει, και όλο αυτό είναι εξαιρετικά αγχωτικό και απαίσιο…τόσο δύσκολο είναι να τσεκάρει ένα ειδησεογραφικό μέσο μια είδηση πριν την ποστάρει; Όλα για μερικά κλικ…ανθρωποφαγία».

Η διάψευση της Κωνσταντίνας Βούλγαρη για τον «ετοιμοθάνατο» Παντελή Βούλγαρη

Παντελής Βούλγαρης: Η «είδηση» της κρίσιμης κατάστασης

«Έχουμε μια είδηση που μπορώ να την μεταφέρω, την διασταυρώσαμε. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης» σημείωσε ο Νάσος Γουμενίδης για να μοιραστεί στη συνέχεια το δικό του ρεπορτάζ με τους τηλεθεατές.

«Θέλω να σας πω ότι η υγεία του είναι βεβαρημένη, προσβλήθηκε από κορονοϊό ο κ. Βούλγαρης, οδεύει στο 83ο έτος της ηλικίας του και έχει υποκείμενα νοσήματα. Ζει με ένα νεφρό ο άνθρωπος αυτός και να σας πω ότι την είδηση τη διασταυρώσαμε με την σύζυγο του. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο Παντελής Βούλγαρης κόλλησε κορονοϊό, αμέσως μετά την βράβευση του με αφορμή την προσφορά του στον πολιτισμό σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες, είναι δύσκολη η κατάσταση» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής του OPEN.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ