Ελλαδα

Νέα υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό: Πώς δρούσε το κύκλωμα

Πλήρωναν εκατό ευρώ για συνεύρεση με ανήλικες - Οι συνομιλίες στο διαδίκτυο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: Οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης μαστροπείας - Τα ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο και ο εντοπισμός πελατών - Η έρευνα της αστυνομίας.
Νέα υπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων έρχεται στη δημοσιότητα © Unsplash+/Daniel Martinez

Κολωνός: Οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης μαστροπείας - Τα ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο και ο εντοπισμός πελατών - Η έρευνα της αστυνομίας.

Εκατό ευρώ πλήρωνε για την κάθε συνεύρεσή του με ανήλικες ένας 55χρονος άνδρας από τον Κολωνό ο οποίος συνελήφθη μαζί με ένα ζευγάρι Αλβανών υπηκόων οι οποίοι φέρονται να εξέδιδαν ανήλικες σε παιδοβιαστές.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες τη δράση μιας γυναίκας 31 ετών από την Αλβανία, που είχε καταφέρει να πείσει μια ανήλικη μόλις 15 ετών να εκδίδεται σε ενδιαφερόμενους. Φυσικά, η 31χρονη, έπαιρνε το μερίδιο της από τους παιδοβιαστές.

Σε δεύτερο χρόνο, ένας 35χρονος επίσης Αλβανός ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και μια ακόμη κοπέλα, με τις οποίες συμφώνησαν να βγάλει αισθησιακές φωτογραφίες τους σε ψεύτικο προφίλ σε ιστοσελίδα όπου διαφημίζονται εκδιδόμενες γυναίκες στην Ελλάδα, ώστε να μπορούν να εντοπίζουν ευκολότερα πελάτες. Φυσικά και αυτός, θα έπαιρνε το μερίδιο του από κάθε συνεύρεση.

Κύκλωμα πορνείας: 10 άνδρες είχαν κλείσει ραντεβού με τις ανήλικες

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και διαπίστωσαν από τις έρευνες πως 10 άνδρες είχαν επικοινωνήσει και είχαν κλείσει ραντεβού με τις ανήλικες. Ένας εκ των παιδοβιαστών, είναι και ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Αυτό που προέκυψε από την ανάλυση των συνομιλιών στο διαδίκτυο είναι πως ο 55χρονος συνευρέθηκε μια φορά με την 15χρονη και σε δεύτερο χρόνο με την 15χρονη και μια ακόμη ανήλικη κοπέλα, ταυτόχρονα. Κάθε κοπέλα, πληρώθηκε 100 ευρώ για κάθε συνεύρεση της.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, με τη βοήθεια των συναδέλφων τους του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία και των υπολοίπων εννέα πελατών των κοριτσιών, ενώ σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για βαρύτατα αδικήματα.

Ομοιότητες ως προς τον τρόπο δράσης με το κύκλωμα του Κολωνού

Η υπόθεση παρουσιάζει ομοιότητες ως προς τον τρόπο δράσης, με το κύκλωμα του Κολωνού, με θύμα των παιδόφιλων μια 12χρονη, τότε, κοπέλα που σήμερα είναι 13 ετών.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί κοινές επαφές μεταξύ των δύο υποθέσεων, με τους αστυνομικούς ωστόσο να μην αποκλείουν τίποτε, αφού η υπόθεση των δύο Αλβανών που εξέδιδαν τις ανήλικες, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ