Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση ζευγαριού στην Ξάνθη

Τα ίχνη τους χάθηκαν την Κυριακή - Έκκληση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. σε δρόμο
Ξάνθη: Εξαφάνιση ζευγαριού σε ορεινή περιοχή © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ξάνθη: Εξαφάνιση ζευγαριού σε ορεινή περιοχή - Τα ίχνη τους χάθηκαν την Κυριακή - Έκκληση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη για την εξαφάνιση ζευγαριού σε ορεινή περιοχή. Τα ίχνη του 70χρονου άνδρα και της 60χρονης συζύγου του χάθηκαν την Κυριακή (7.1) κοντά στον Λειβαδίτη. 

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το ζευγάρι επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας RENAULT KADJAR και χρώματος γκρι. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού συμμετέχουν και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιοχής που απευθύνουν έκκληση σε όποιους έχουν πληροφορίες να ενημερώσουν την αστυνομία.

Εξαφάνιση ζευγαριού στην Ξάνθη: Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου

«Προς όλους τους φίλους και τα μέλη της κυνηγετικής οικογένειας στην ΠΕ Ξάνθης. Εξαφάνιση συντοπιτών μας. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι της φωτογραφίας κινούνταν προς το Χωριό Λειβαδίτης. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας που συγγενικό τους πρόσωπο είχε επικοινωνία μαζί τους, αγνοούνται. Παρακαλούμε όλους όσους κινούνται στην περιοχή να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και αν εντοπίσουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία», αναφέρει ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου. 

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης: «Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή έρευνα για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού 70 ετών άνδρας και 60 ετών γυναίκα στην περιοχή Λειβαδίτη Ξάνθης. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένα RENAULT KADJAR χρώματος γκρι. Όποιος συνάδελφος κυνηγός κατά τη χθεσινή του κυνηγετική έξοδο βρέθηκε στην εν λόγω περιοχή και είδε κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δασαρχείο κτλ. Στις έρευνες αυτή τη στιγμή συμμετέχει κλιμάκιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης Ξάνθης σε συνεργασία με τη ΣΤ ΚΟΜΑΘ».

Προς όλους τους φίλους και τα μέλη της κυνηγετικής οικογένειας στην ΠΕ Ξάνθης. Εξαφάνιση συντοπιτών μας. Την Κυριακή...

Posted by Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης on Sunday, January 7, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ