Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Μεσογείων

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Μεσογείων - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος Γέφυρας Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη λόγω και τροχαίου νωρίτερα στο ύψος της Λένορμαν.

Ομοίως στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ έως τη Νεα Φιλαδέλφεια.

Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής έως και την έξοδο του κόμβου Πεντέλης. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα και της περιφερειακής Υμηττού έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ύψος της Αττικής οδού έως την Πανόρμου ανά τμήματα. Στην άνοδο από Αμπελοκήπους έως τον Φάρο Ψυχικού.

Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού αλλά και η άνοδος από το ύψος του Ερρίκος Ντυνάν μέχρι και τη λεωφόρο Περικλέους στον Χολαργό.

Πολύ δύσκολη η Κατεχάκη προς Καρέα. Επίσης από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία καθώς και η Κοκκινοπούλου προς την Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο καθώς και στο ύψος του Γεώργιος Καραϊσκάκης μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Xαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ