Ελλαδα

«Αντίο γνήσιε ΠΑΟΚτσή»: Πώς αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης

Ήταν γνωστή η αγάπη που έτρεφε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο σπουδαίος τραγουδιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πώς αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης
Πώς αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης © ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Βασίλης Καρράς: Πώς τον αποχαιρέτησαν ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης - Ήταν γνωστή η αγάπη που έτρεφε για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο σπουδαίος τραγουδιστής

Η αγάπη του Βασίλη Καρρά, ο οποίος την παραμονή των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη, για τον ΠΑΟΚ ήταν γνωστή σε όλους.

Δεν την έκρυψε ποτέ ενώ ένας από τους πιο κοντινούς και αγαπημένους φίλους του ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του «Δικεφάλου», Θόδωρος Ζαγοράκης.

«Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής... Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά... Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του...», ανέφερε στο μήνυμα της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής... Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά... Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του...

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Sunday, December 24, 2023

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτσή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Posted by Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club on Sunday, December 24, 2023

Το αντίο του Ζαγοράκη στον φίλο του Βασίλη Καρρά

Με τρεις λέξεις αποχαιρέτισε τον φίλο του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που για πολλά χρόνια ήταν κοντά στον Βασίλη Καρρά, μάλιστα ο αρραβώνας και το γλέντι του γάμου του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 έγιναν στο «Χωριό της Ειρήνης», ιδιοκτησίας του λαϊκού τραγουδιστή, που καταγόταν από το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Καλό ταξίδι καλλιτέχνη...

Posted by Θοδωρής Ζαγοράκης / Thodoris Zagorakis on Sunday, December 24, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ