Ελλαδα

«Κολλημένος» ο Κηφισός, προβλήματα στη Λεωφόρο Αθηνών και την Κηφισίας

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση: «Κολλημένος» ο Κηφισός, προβλήματα στη Λεωφόρο Αθηνών - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου αλλά και στην είσοδο από το Παλατάκι ως τη Θηβών. Αντίστοιχα προβλήματα και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Γέρακα και τον Σταυρό έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Προβλήματα στην Λ.Καποδιστρίου από το ύψος της Αγίας Όλγας μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από την Πανόρμου μέχρι το ΟΑΚΑ και στο ύψος της Κηφισιάς καθώς και στην κάθοδο στο ύψος της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και από την Αγία βαρβάρα έως την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη έως Καισαριανή και από Καρέα προς Ηλιούπολη.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη προς Ηλιουπόλεως, η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Λ. Αμαλίας και η Πανεπιστημίου.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως το Εδεμ και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως την πλατεία Ιπποδαμείας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Πικροδάφνης.

Δυσκολη η Λεωφόρος Αμφιθέας από την Πικροδάφνη εως και την Αχιλλέως.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ