Ελλαδα

Τόλης Σκουλαριώτης: Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή

Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας για τον φίλο του

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόλης Σκουλαριώτης: Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή
Τόλης Σκουλαριώτης: Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή © NDP PHOTO

Τόλης Σκουλαριώτης: Πέθανε ο γνωστός σχεδιαστής - Συγκινεί ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας για τον φίλο του

Θλίψη έχει σκορπίσει από εχθές (16.12) στον κόσμο της μόδας η είδηση του θανάτου του γνωστού σχεδιαστή, Τόλη Σκουλαριώτη.Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την αστυνομία να τον εντοπίζει νεκρό στο σπίτι του, ενώ η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της φίλης του σχεδιαστή, Στέλλας Γεωργιάδου.

«Τολίνο μου!!! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι. Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ εχω πάντα στην καρδιά μου», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου για την απώλεια του καλού του φίλου, Τόλη Σκουλαριώτη.

«Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι για αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήταν αθόρυβος ως χαρακτήρας αλλά θορυβώδες ως look. Έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, υπήρχαν άνθρωποι που τον κάναμε accepted για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει. Δεν βοηθήθηκε περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα disco party και έλεγα να φέρω ανθρώπους με τρέλα – με την καλή έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και ένιωθα ότι κάτι θα συμβεί. Καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxqj0t5jy0t5)

Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ