Ελλαδα

Ξάνθη: Το συγκινητικό αντίο μαθητών στη 19χρονη Αϊσέ που παρασύρθηκε από αμάξι αστυνομικού

Κηδεύτηκε χθες (14.12) ανήμερα των γενεθλίων της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξάνθη: Το συγκινητικό αντίο μαθητών στη 19χρονη Αϊσέ που παρασύρθηκε από αμάξι αστυνομικού
Ξάνθη: Το συγκινητικό αντίο μαθητών στη 19χρονη Αϊσέ που παρασύρθηκε από αμάξι αστυνομικού © XanthiNea

Ξάνθη: Το συγκινητικό αντίο μαθητών στη 19χρονη Αϊσέ - Κηδεύτηκε χθες (14.12) ανήμερα των γενεθλίων της 

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η μαθητική κοινότητα στην Ξάνθη, με αφορμή την τραγική είδηση του θανάτου της 19χρονης Αϊσέ που παρασύρθηκε από ΙΧ αστυνομικού.

Το πρωί της Παρασκευής, μαθητές σε διάφορες σχολικές μονάδες της Ξάνθης έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, στη μνήμη της νεαρής κοπέλας. Οι μαθητές της Ξάνθης επέλεξαν να σχηματίσουν με τα σακίδια τους το όνομα της αδικοχαμένης κοπέλας, στις αυλές των σχολείων τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxoswrt97a1t)

Η 19χρονη σύμφωνα με τις πληροφορίες έδωσε μάχη για να παραμείνει στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Χθες (14.12), ανήμερα των γενεθλίων της, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σε βαρύ κλίμα στην κοινότητα της Ξάνθης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxo6z0uc3z29)

Ο 34χρονος οδηγός είχε παρουσιαστεί αρχικά ως αυτόπτης μάρτυρας

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 19χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός στην περιοχή Παλαιός Ζυγός στην Ξάνθη. Η κοπέλα παρασύρθηκε από το όχημα ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της. 

Η 19χρονη είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο, ενώ στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα. Oι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του οδήγησαν τους συναδέλφους του στην ανακάλυψη της εμπλοκής του στο τροχαίο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxp0q13ygksx)

Η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της, καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ