Ελλαδα

Τοποθετούνται κάμερες στο κέντρο της Αθήνα για το συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης

Σε ποιους δρόμους θα γίνει η εγκατάσταση φορητών συστημάτων επιτήρησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τοποθετούνται κάμερες στο κέντρο της Αθήνα για το συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης Σε ποιους δρόμους θα γίνει η εγκατάσταση φορητών συστημάτων επιτήρησης
Συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας © ΑΠΕ - ΜΠΕ / STR

Τοποθετούνται κάμερες στην Αθήνα για το συλλαλητήριο υπέρ της Παλαιστίνης - Σε ποιους δρόμους θα γίνει η εγκατάσταση φορητών συστημάτων επιτήρησης

Η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας, η Πακιστανική κοινότητα Ελλάδας, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 14:00, στο πάρκο Ελευθερίας και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εγκατάσταση και λειτουργία φορητών συστημάτων επιτήρησης στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η εγκατάσταση και λειτουργία φορητών συστημάτων επιτήρησης του Π.Δ. 75/2020, από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (κάμερες χειρός) και την Υποδιεύθυνση Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων/Δ.Α.Α. (κάμερες που εφαρμόζουν στο σώμα – body worn cameras), κατά την υλοποίηση από στελέχη των Υπηρεσιών τους, του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στο πλαίσιο δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης.

Οι κάμερες θα τοποθετηθούν στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις Λεωφόρους/οδούς: πλατεία Ομονοίας – Π. Τσαλδάρη/Πειραιώς – Περσεφόνης – Θεσσαλονίκης – Ηλία Πουλόπουλου – πλατεία Αγίων Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λ. Βασιλίσσης Αμαλίας – πλατεία Συντάγματος – Λ. Βασιλίσσης Σοφίας – Σέκερη – Σόλωνος – Καποδιστρίου – 3ης Σεπτεμβρίου – πλατεία Ομονοίας, από τις 11:00 έως τις 19:00 το Σαββάτου 16/12/2023.

Πηγή: ertnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ