Ελλαδα

Πρωτοφανές περιστατικό bullying στο Ηράκλειο - Χτύπησαν μαθητή δημοτικού στα γεννητικά όργανα

Το χρονικό της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σχολείο
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ηράκλειο: Χτύπησαν μαθητή δημοτικού στα γεννητικά όργανα - Το χρονικό της επίθεσης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό bullying συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης όταν μαθητές των πρώτων τάξεων δημοτικού χτύπησαν συμμαθητή τους στα γεννητικά του όργανα λίγα μέτρα έξω από το σχολείο τους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το cretaone.gr το σκηνικό διαδραματίστηκε μετά το σχόλασμα των παιδιών. Το θύμα είχε μόλις σχολάσει και κατευθυνόταν στο σπίτι του, μαζί με δύο φίλους και συμμαθητές του.

Ωστόσο, λίγα μέτρα μακριά τον περίμεναν οι φερόμενοι ως ανήλικοι δράστες που μαζί τους φέρονται να είχαν παρέα και κορίτσια από το σχολείο.

Τότε, ξεκίνησαν να χτυπούν το θύμα σε όλο του το σώμα και στα γεννητικά του όργανα. Οι φίλοι του θύματος επενέβησαν και προσπάθησαν να απωθήσουν τους δράστες αλλά μάταια. Η επίθεση σταμάτησε μόνο όταν στο σημείο τυχαία πέρασε ένα ασθενοφόρο. Οι διασώστες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έβαλαν μέχρι και τη σειρήνα τους να χτυπά για να πανικοβάλλουν τους δράστες. Από το σημείο πέρασε και μία γυναίκα που σταμάτησε το όχημά της, κατέβηκε και ξεχώρισε τα ανήλικα.

Το νεαρό αγόρι κατευθύνθηκε σε σπίτι φίλου του και στη συνέχεια στο δικό του. Για την επίθεση ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης αλλά όχι η αστυνομία ως τώρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ