Ελλαδα

Λήγει σήμερα η προθεσμία των δηλώσεων για τις Πανελλήνιες

Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των πανελληνίων 2024: Δείτε όλο το πρόγραμμα ΓΕΛ - ΕΠΑΛ - ειδικών μαθημάτων.
Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2024 © Eurokinissi/Γιάννης Σπυρούνης

Πανελλήνιες 2024: Λήγει σήμερα η προθεσμία των δηλώσεων - Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση

Λήγει σήμερα, Παρασκευή 15.12.2023, η προθεσμία για την υποβολή από τους ενδιαφερόμενους της αίτησης-δήλωσης για την συμμετοχή στις Πανελλήνιες εξετάσεις Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για το 2024.

Πανελλαδικές 2024: Από σήμερα έως και τις 15 Δεκεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, αναρτώνται υποδείγματα της αίτησης για τις Πανελλαδικές του 2024 © ΑΠΕ – ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

«Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2024 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής της εν λόγω αίτησης για φέτος λήγει αύριο Παρασκευή 15-12-2023. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΥΠΑΙΘΑ.

Πανελλαδικές 2024: Δημοσιεύτηκαν οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει πως υπεγράφη και προωθείται προς δημοσίευση η απόφαση για τους Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2024.

«Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι υπεγράφη και αποστέλλεται προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο η Φ.251/139828/A5/06-12-2023 Υπουργική Απόφαση, στην οποία έχουν συγκεντρωθεί οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) Σχολών, Τμημάτων ή Εισαγωγικών Κατευθύνσεων, καθώς και οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) ειδικών μαθημάτων, μουσικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών, τόσο αυτών που ορίστηκαν αρχικά όσο και αυτών που έχουν τροποποιηθεί κατόπιν πρότασης των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και των Συναρμόδιων Υπουργείων, για την συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024, για εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε.»,

Η απόφαση ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ