Ελλαδα

Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού

Μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρουσία του πρωθυπουργού η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Λυγγερίδη στη Θεσσαλονίκη
Παρουσία του πρωθυπουργού η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Λυγγερίδη στη Θεσσαλονίκη

Ρέντη: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού - Μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Σταθερά κρίσιμη είναι η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε από την ρίψη φωτοβολίδας στα επεισόδια στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Χθες, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του αφού έκριναν ότι δεν ήταν βιώσιμο και θα δημιουργούσε επιπλοκές στον ασθενή.

Ωστόσο, ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό, η κατάστασή του παραμένει σταθερά κρίσιμη και ο ίδιος βρίσκεται σε τεχνητή καταστολή. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες σταδιακά θα σταματήσει μέρος της φαρμακευτικής αγωγής για να διαπιστώσουν οι γιατροί κατά πόσο θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxn2o8to5849)

Οι γιατροί πριν προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του εξέφραζαν την ανησυχία τους για τυχόν ενδονοσοκομειακή λοίμωξη καθώς το τραύμα ήταν βαθύ και με μεγάλο έγκαυμα.

Από την πλευρά των γονέων του 31χρονου, ο πατέρας του απηύθυνε έκκληση στους γιατρούς για να κρατηθεί στη ζωή το παιδί του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ