Ελλαδα

Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα με χαμηλές ταχύτητες σε δρόμο της Αθήνας λόγω κίνησης
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Παραλιακή - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί μέχρι το Κέντρο Υγείας Ασπροπύργου. Δύσκολη η Λεωφόρος Δημοκρατίας προς την Λεωφόρο Αθηνών στον Ασπρόπυργο. Προβλήματα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
 
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιππποδαμείας.
Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και η Κανελλοπούλου προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Πλατείας Αγίας Παρασκευής μέχρι και τον Σταυρό αλλά και κατά μήκος του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην Λ. Κηφισίας στην άνοδο από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι την Αγία βαρβάρα και στην κάθοδο στο ύψος του Αμαρουσίου, του ΟΑΚΑ και από το Φάρο έως την Πανόρμου.
 
Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και η Ηλιουπόλεως στο ύψος του Πρώτου Νεκροταφείου.
 
Προβλήματα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
 
Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Περιφερειακής Υμηττού μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης. Δυσκολίες επίσης και στις εξόδους της Αττικής οδού προς την Αθηνών- Λαμίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ