Ελλαδα

Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση: Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Με πολλές καθυστερήσεις πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα με τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού, τόσο στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος του Ψυφικού, όσο και σε αυτό της ανόδου στο ύψος του Αμαρουσίου.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος του Ψυφικού, όσο και σε αυτό της ανόδου στο ύψος του Αμαρουσίου.

Πυκνή είναι ακόμη η ροή των οχημάτων και στη Λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στον Καρέα. Σημειωτόν πηγαίνουν ανά τμήματα οι οδηγοί σε Μεσογείων, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Ηλιουπόλεως, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βουλιαγμένης και Αθηνών.

Απροσπέλαστοι είναι η Πανεπιστημίου, η Βασιλίσσης Αμαλίας, η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού, οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και η Λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Τέλος, καθυστερήσεις αρκετών λεπτών παρατηρούνται και σε διάφορα σημεία της Αττικής Οδού.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ