Ελλαδα

Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό - Μποτιλιάρισμα και στην Κηφισίας

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου © Eurokinissi

Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (11/12) στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο «κόκκινο» βρίσκεται η κίνηση στον Κηφισό και την Αττική οδό όπου παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων. Στον Κηφισό η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι τον Ρέντη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος του ΙΑΣΩ Παίδων μέχρι και το President στο ρεύμα καθόδου και από το ύψος του Ιατρικού Ψυχικού μέχρι το ύψος του Χαλανδρίου.

Προβλήματα καταγράφονται και στην λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και από τον Χολαργό μέχρι και το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στο ρεύμα καθόδου και από την Κατεχάκη μέχρι και τον Χολαργό στο ρεύμα ανόδου.

Ακόμη, καθυστερήσεις 5-10 λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην έξοδο για Λαμία, στην έξοδο για Ασπρόπυργο και από Πεντέλης έως Κηφισίας, 15-20' από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και 10-15' στην έξοδο για Λαμία.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ