Ελλαδα

Συνελήφθη 20χρονος για τρεις ληστείες μέσα σε ένα βράδυ

Το χρονικό της δράσης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Καλλιθέα: Συνελήφθη 20χρονος για τρεις ληστείες μέσα σε ένα βράδυ - Το χρονικό της δράσης του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν 20χρονο, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του έκανε τρεις ληστείες σε πεζούς το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου στην Καλλιθέα.

Το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Βυζαντίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν μαζί με τον συνεργό του με ένα κλεμμένο μηχανάκι προσέγγισαν δύο άτομα και με την απειλή μαχαιριού τους λήστεψαν.

Ακολούθως, λήστεψαν ακόμα ένα άτομο με τον ίδιο τρόπο στην πλατεία Σκαντζουράκη, στη Νέα Σμύρνη. Αμέσως, στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και σχεδόν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (10/12) οι αστυνομικοί εντόπισαν το «ύποπτο» μηχανάκι να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα.

Στη συνέχεια, του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά αυτός δεν υπάκουσε, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ωστόσο στη συμβολή των οδών Καλυψούς και Παναγή Τσαλδάρη στην Καλλιθέα παράτησε το δίκυκλο και άρχισε να τρέχει. Οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες στην περιοχή και λίγα λεπτά μετά εντόπισαν τον 20χρονο κρυμμένο κάτω από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να παραδοθεί, εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς. Παρά την αντίστασή του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Αρχικά προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, όπου εκεί προέκυψε ότι γύρω στα μεσάνυχτα είχε διαπράξει –μαζί με τον συνεργό του- ακόμη μία ληστεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ακολούθησε η αναγνώρισή του από το τελευταίο του θύμα και κατόπιν οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης για τον σχηματισμό δικογραφίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ