Ελλαδα

Ποια τα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση του νεκρού χάσκι στην Αράχωβα

Τι δηλώνει ο δήμαρχος - Συνεχίζονται οι έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάσκι
Συνεχίζονται οι έρευνες για την άγρια κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα © Valeriia Miller/ Unsplash

Χάσκι - Αράχωβα: Ερευνών συνέχεια για τον θάνατο του Όλιβερ - Τα τρία στοιχεία στο στόχαστρο των αρχών

Συνεχίζονται οι έρευνες για το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ζήτησε σήμερα να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση δολοφονίας του Όλιβερ. 

«Μας ενδιαφέρει να βρεθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αστυνομία δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να εξακριβώσουμε τι έχει συμβεί. Το σκυλί ήταν πολύ αγαπητό στην περιοχή και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να το έχει βιάσει άνθρωπος είναι σοκαριστικό», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Σταθάς και συνέχισε: «Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι αν το έχει κάνει άνθρωπος αυτό, μπορεί να το κάνει ξανά και σε έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί. Πάνω απ' όλα μας ενδιαφέρει η ασφάλειά μας», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxjp4lqqiu3t)

Χάσκι - Αράχωβα: «Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζώο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι», λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν δείχνει ούτε υπάρχει κάποιος ύποπτος από την περιοχή ούτε κάποιος ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζώο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι ή από άλλα ζώα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σχόλια για κατοίκους της περιοχής», τόνισε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου. «Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλή αποτελέσματα και μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτό το ζώο», πρόσθεσε.

Χάσκι - Αράχωβα: Τρία στοιχεία θα ρίξουν φως στην υπόθεση 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, υπάρχουν τρία νέα στοιχεία το οποία αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ που βασανίστηκε ο σκύλος, κάτοικος είδε έναν άνθρωπο με αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και έναν σκύλο που έμοιαζε στον Όλιβερ, παράλληλα υπάρχει βίντεο από κάμερα κτιρίου που ίσως να οδηγήσει στον δράστη, ενώ ήδη από σήμερα, Σάββατο έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxk1z7dn04sp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY