Ελλαδα

Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω ακινητοποιημένου λεωφορείου

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στον Κηφισό
Κίνηση στον Κηφισό (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Προβλήματα καταγράφονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής, με τα μεγαλύτερα να εντοπίζονται στις Λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας.

Ένα ακινητοποιημένο λεωφορείο στο σημείο της ράμπας εξόδου προς Πειραιά στον Κηφισό έχει δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων.

Ταυτόχρονα, κίνηση παρατηρείται στην έξοδο της Κατεχάκη, τα δύο ρεύματα των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Μεσογείων, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς και στην Ηλιουπόλεως στο ύψος της Δάφνης.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει ακόμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς το Μοσχάτο.

Στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, υπάρχουν καθυστερήσεις 10'-15' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Ακόμη, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα καθυστερήσεις 5'-10' στην έξοδο για Λαμία.

Κίνηση υπάρχει στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας ενώ υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Ακόμη, προβλήματα παρατηρούντα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το Χαλάνδρι προς κέντρο καθώς και ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Λεωφόρο Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή προς το κέντρο, στην Λεωφόρο Βεΐκου, στην Λεωφόρο Καποδιστρίου αλλά και στους δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ