Ελλαδα

Ένοχος αλλά για μόνο μία υπόθεση θα δηλώσει ο τράπερ, Don Leon, για την υπόθεση με τα ΑΤΜ

Την ερχόμενη Τετάρτη η απολογία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένοχος αλλά για μόνο μία υπόθεση θα δηλώσει ο τράπερ, Don Leon, για την υπόθεση με τα ΑΤΜ

Don Leon: Θα δηλώσει ένοχος αλλά για μόνο μία υπόθεση - Την ερχόμενη Τετάρτη η απολογία του

Ένοχος αλλά μόνο για το «χτύπημα» στην Ερμιόνη θα δηλώσει ο τράπερ Don Leon ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή σε συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ και ακολούθως «ξέπλενε» τα χρήματα σε βίντεο κλιπ και τζόγο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο Don Leon θα απολογηθεί την Τετάρτη και θα παραδεχθεί την ενοχή του μόνο για την υπόθεση για την οποία συνελήφθη ενώ θα δηλώσει αθώος για τα υπόλοιπα περιστατικά κλοπών.

Η δικηγόρος του τράπερ, κυρία Βάσω Πανταζή, τόνισε πως ο εντολέας της δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του στο σύνολο των αποδιδόμενων σε αυτόν πράξεων.

«Δυστυχώς το ποινικό του παρελθόν έδωσε τη δυνατότητα στις διωκτικές αρχές να τον συνδέσουν με κάθε υπόθεση έκρηξης ΑΤΜ που υπήρχε σε εκκρεμότητα. Ο ίδιος όταν έχει κάνει λάθος δεν διστάζει να αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεων του πράγμα που θα κάνει και αυτή τη φορά ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως τόσο σε βάρος του τράπερ αλλά και των συνεργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας αφού φέρονται να είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών σε κλοπή στο Αίγιο που έγινε στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν και είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν ένα ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο σε ένα σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ