Ελλαδα

Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας ανοίξει την όρεξη

Γίνε εσύ ο ιδιοκτήτης του πιο πετυχημένου σουβλατζίδικου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας ανοίξει την όρεξη
Το Souvlaki Wars είναι κατάλληλο για 2-4 παίκτες, 10+ ετών με μέση διάρκεια παιχνιδιού 50-60 λεπτών © Kaissa

Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας ανοίξει την όρεξη - Γίνε εσύ ο ιδιοκτήτης του πιο πετυχημένου σουβλατζίδικου

Το Souvlaki Wars είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμαστε. Ποιος θα καταφέρει να εξυπηρετήσει τους περισσότερους πελάτες αυξάνοντας τη φήμη και τα έσοδα του μαγαζιού του; Μήπως ο κυρ Μιχάλης με την οικογενειακή ταβέρνα «Η Πίτα της Θεσσαλίας»;  Ή ο Jean-Paul, ο ιδιοκτήτης του ιδιαίτερα ποιοτικού «Le Souvlache»;

Η Κάισσα Παρουσιάζει το Souvlaki Wars! (How to play)

Θα προτιμήσει άραγε ο κόσμος τη γνωστή αλυσίδα «Γύρος Express» ή θα καταλήξει στο γνωστό «βρώμικο» του Θανάση που έχει τα πιο νόστιμα σουβλάκια; Ο ανταγωνισμός υψηλός, οι πελάτες πολλοί, ενώ τα απρόοπτα γεγονότα δε σταματάνε ποτέ.

Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας ανοίξει την όρεξη

Souvlaki Wars: Εξυπηρέτησε όσους πελάτες μπορείς κάνοντας σαμποτάζ στους ανταγωνιστές σου

Ίσως το πιο διάσημο «βρώμικο» της πιάτσας, έχει μετατραπεί σε επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την παρέα και είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο άργησε τόσο πολύ να γίνει γνωστό, ενώ έχει κερδίσει αρκετούς πιστούς οπαδούς.

Το Souvlaki Wars θα σε κάνει να παραγγείλεις, τι άλλο εκτός από σουβλάκια και είναι ξεκάθαρα μία ευκαιρία να δείξεις στους φίλους σου πόσο ανταγωνιστικός μπορείς να γίνεις. Υπάρχουν τέσσερα σουβλατζίδικα. Το «Οικογενειακό», το «Le Souvlache», το «Γύρος Express» που είναι γνωστή αλυσίδα και το «Βρόμικο» του Θανάση. Οι τέσσερις ιδιοκτήτες έχουν ένα στόχο: να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους πελάτες μπορούν.

Οι πελάτες ουσιαστικά είναι κάρτες, που δείχνει την παραγγελία τους. Δηλαδή κάποιος θέλει ένα σουβλάκι, μία πατάτες και ένα αναψυκτικό. Εσύ έχεις στα χέρια σου κάρτες με υλικά, όπου για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις τον πελάτη, πρέπει να του δώσεις αυτά που ζητάει. Αρκεί να τα έχεις. Σε κάθε γύρο τραβάς νέες κάρτες με υλικά, αλλά προφανώς έρχονται και άλλοι πελάτες. Την ίδια στιγμή μπορείς να κάνεις σαμποτάζ στο αντίπαλο μαγαζί, στέλνοντας για παράδειγμα ποντίκια στα μαγειρεία!

Το Souvlaki Wars είναι βγαλμένο από την ελληνική πραγματικότητα και σε κάθε περίπτωση είναι φοβερά διασκεδαστικό.

Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο παιχνίδι που θα σας ανοίξει την όρεξη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ