Ελλαδα

Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένη στο Περιστέρι και την έστειλε στο νοσοκομείο

Αποκάλυψε πως την πάταγε στο κεφάλι και τον αυχένα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένη στο Περιστέρι και την έστειλε στο νοσοκομείο

Περιστέρι: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένη, την έστειλε στο νοσοκομείο - Αποκάλυψε πως την πάταγε στο κεφάλι και τον αυχένα της

Επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας πραγματοποίησε μία ανήλικη σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Περιστέρι προκειμένου να την ληστέψει.

Όπως αποκάλυψε το θύμα, η ανήλικη «με πάταγε πάνω στον αυχένα μου και στο κεφάλι μου. Ήταν 16 με 17 ετών αυτή και με πάταγε πάνω στον αυχένα μου και στο κεφάλι μου».

Στο ρεπορτάζ του Star, η ηλικιωμένη γυναίκα έδειξε τα χτυπήματα που έφερε σε όλο της το σώμα, που έχει γεμίσει μελανιές. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 13:30 όταν η ανήλικη εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Περιστέρι. «Βγήκα από το μπάνιο και πίσω από την πόρτα είχε κρυφτεί αυτή. Την είδα ξαφνικά μπροστά μου και έπαθα σοκ. Είχα τα χρυσαφικά μου, είχα τα πάντα, της έλεγα "γιατί το κάνεις αυτό;"», αναφέρει το θύμα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η ανήλικη ήταν πρόσωπο γνώριμο για την ίδια από την γειτονιά της. «Με ξέρει, τους είχα βοηθήσει, τους είχα δώσει λεφτά. Τους είχα δώσει τρόφιμα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω εφιάλτες, νομίζω ότι βγαίνει μπροστά μου», σημείωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx8xxzz6l749)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ