Ελλαδα

Μόλις 18 και 24 ετών τα θύματα του σφοδρού τροχαίου στη Βάρκιζα - Πώς έγινε το δυστύχημα

Σφοδρότατη η σύγκρουση των οχημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντρίμμια από το τροχαίο δυστύχημα στη Βάρκιζα
Συντρίμμια από το θανατηφόρο τροχαίο βρέθηκαν σε απόσταση αρκετών μέτρων © Youtube / SKAI

Βάρκιζα: Πώς έγινε το δυστύχημα - Νεαρές γυναίκες τα θύματα - Οι νεότερες πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε μετά τα μεσάνυχτα (24.11) στη Βάρκιζα. Νεκρές ανασύρθηκαν από τις λαμαρίνες των αυτοκινήτων δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 18 έως 24 ετών. Από τη σφοδρή σύγκρουση ακόμη τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στη λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου στο ύψος της Βάρης, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων και ακόμη δύο επιβαίνοντες. Για τον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών και τον τραυματισμένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx6w7ilfcp41)

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρκιζα 

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκα στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. 

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και νοσηλεύονται με σοβαρά κατάγματα, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη στο τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία. Τα ευρήματα από τον τόπο του δυστυχήματος δείχνουν ότι η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή, καθώς υπάρχουν κομμάτια από τα δύο αυτοκίνητα τα οποία εκσφενδονίστηκαν σε απόσταση ακόμη και 20 μέτρων από το σημείο του τροχαίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx6rph49jfu9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ