Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, χαμηλές ταχύτητες σε Λ. Αθηνών και Αττική Οδό

Η κίνηση αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα με χαμηλές ταχύτητες σε δρόμο της Αθήνας λόγω κίνησης
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στην Αθήνα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες το πρωί της Παρασκευής (24.11)

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτήν την ώρα στους δρόμους της Αθήνας. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Αχαρνών λόγω και ακινητοποιημένης νταλίκας. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο από το ύψος των Αγίων Αναργύρων έως και την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά. Επίσης στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και της οδού Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Δυσκολίες στην Παραλιακή προς τον Πειραιά από το ύψος της Λ.Αλίμου έως τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λ. Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δύσκολη η Λεωφόρος Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Στην άνοδο από Κατεχάκη έως Αγία Βαρβάρα. Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και του Πενταγώνου.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από Αργυρούπολη προς Ελληνικό. Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην Ηλιουπόλεως έως τη Φιλολάου. Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια και στην Πανεπιστημίου. 

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση τώρα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, χαμηλές ταχύτητες σε Λ. Αθηνών και Αττική Οδό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ