- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Είναι μια εφαρμογή που όταν λανσαρίστηκε προκάλεσε αντιδράσεις καθώς το Uber Taxi -σε άλλες χώρες- χρησιμοποιεί ιδιωτικά αυτοκίνητα με οδηγούς που δεν διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα.
Στην Αθήνα θα είναι εντελώς διαφορετικό καθώς πρόκειται για μία εφαρμογή - υπηρεσία παρόμοια με τα Taxibeat και taxiplon και συνεργάζεται με επαγγελματίες οδηγούς ταξί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, το uberTAXI είναι 20% φθηνότερο από το ταξί. Η έκπτωση ισχύει μέχρι νεωτέρας. Οι επιβάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος κλήσης ή οποιαδήποτε έξτρα χρέωση.
Παράλληλα Βλέπεις τη φωτογραφία του οδηγού, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και το τηλέφωνό του ώστε να μπορείς με ασφάλεια να τον αναγνωρίσεις και να επικοινωνήσεις μαζί του αν θέλεις. Επίσης δεν απαραίτητο ο πελάτης να έχει μετρητά μαζί του. Όταν φτάσεις στον προορισμό σου απλώς βγες από το ταξί και συνέχισε τη μέρα σου. Το κόμιστρο θα χρεωθεί στην πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή στο PayPal που έχεις συνδέσει στον λογαριασμό σου και θα λάβεις με email την απόδειξη με όλες τις λεπτομέρειες.
Η εταιρεία σημειώνει ότι η διαθεσιμότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη στην αρχή αλλά σύντομα θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αυτοκίνητα. Το σάιτ αναφέρει και τους πρώτους πελάτες που χρησιμοποίησαν το uber TAXI και είναι ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και η παρουσιάστρια/ ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.