- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Κακοκαιρία έως αύριο το πρωί
Μέχρι και το πρωί της Πέμπτης θα συνεχιστεί η κακοκαιρία, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21-11-2023 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό δελτίο.
Πιο συγκεκριμένα:
α. Για σήμερα Τετάρτη (22-11-23) προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.
β. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης (22-11-23) προς την Πέμπτη (23-11-23) και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Meteo για την Αττική
Δείτε τον live χάρτη
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.