Ελλαδα

Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Gov.gr: Πάνω από 26.000 MyAuto wallet εκδόθηκαν σε μια ημέρα
Gov.gr: Πάνω από 26.000 MyAuto wallet εκδόθηκαν σε μια ημέρα © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα - Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας

Mποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί μέχρι τη Λίμνη Κουμουνδούρου και από την Λ.Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Αχιλλέως και στην Λ. Αμφιθέας από Παραλιακή έως Αχιλλέως.

Μποτιλιάρισμα εναλλάξ με χαμηλές ταχύτητες στην Βάρης-Κορωπίου από την Καλύμνου μέχρι το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Κηφισίας, στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου ανά τμήματα και στην άνοδο από την Πανόρμου μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.

Προβλήματα στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο της Λ. Κηφισίας.

Μεγάλα προβλήματα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην Περιφερειακή Υμηττού από το ύψος το Αμερικανικού Κολλεγίου και την Ανθούσα έως Αμαρουσίου-Χαλανδρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Λ.Καποδιστρίου από την Λεωφόρο Βεΐκου μέχρι την Λεωφόρο Κηφισίας.

Δύσκολη η Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα, αλλά και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους

Να σημειωθεί ότι σήμερα (22.11) βρίσκονται σε 24ωρη απεργία τα ταξί. Συγκέντρωση σε λίγο στην Πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ αργότερα αναμένονται κι άλλες συγκεντρώσεις στο κέντρο από τους κλάδους των ελευθεροεπαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων που αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ