Ελλαδα

Η κ. Σπυριδούλα από το Αλιβέρι της Εύβοιας στόλισε το σπίτι με 6.000 λαμπάκια - Ο συγκινητικός λόγος

«Όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το στολισμένο σπίτι στο Αλιβέρι με τα 6.000 λαμπάκια
Το στολισμένο σπίτι στο Αλιβέρι με τα 6.000 λαμπάκια © ΣΚΑΪ

Εύβοια: Το στολισμένο σπίτι στο Αλιβέρι με τα 6.000 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια 

Συγκινεί η ιστορία μιας γυναίκας από την Εύβοια η οποία, αψηφώντας τους «τσουχτερούς» λογαριασμούς ρεύματος, έχει στολίσει από τον Νοέμβριο το σπίτι της με 6.000 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια για έναν σπουδαίο λόγο.

Η κυρία Σπυριδούλα από το χωριό Βέλος, κοντά στο Αλιβέρι Εύβοιας, στολίζει κάθε χρόνο με μεγάλο ζήλο, δίνοντας το «σήμα» για τον στολισμό της γειτονιάς της.

Η μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά πέντε εγγονιών δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι όσο θυμάται τον εαυτό της, στολίζει πάντα.

«Ήταν και παραμένει η χαρά της οικογένειας. Τώρα επιβάλλεται ακόμα περισσότερο για τα εγγόνια», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει στα 6.000 λαμπάκια.

Ο λόγος που έχει καθιερώσει τον  εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της έχει να κάνει με την απώλεια του συζύγου της.

«Είναι ένα όνειρο που είχε ο σύζυγος, που δεν βρίσκεται στη ζωή. Είχαμε δει μία ταινία με τον Ντάνι Ντε Bίτο, που ήθελε το σπίτι του να φαίνεται από το διάστημα. Έχω υποσχεθεί, με τον τρόπο μου να το πετύχω αυτό κάποια στιγμή, ώστε όπου είναι εκεί ψηλά, να το βλέπει και να φέγγει. Αυτή είναι μία ενδόμυχη επιθυμία μου. Θα συνεχίσω να στολίζω όσο μπορώ», ανέφερε η κυρία Σπυριδούλα.

Τέλος, σημειώνει ότι δεν πτοείται από τις υψηλές τιμές ρεύματος, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι φέρει καλή διάθεση στους συμπολίτες της.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου η ΔΕΗ, ούτε η ενεργειακή κρίση, δεν σκέφτομαι τίποτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάξει η διάθεση της οικογένειας και των συμπολιτών μου στο χωριό. Περιμένουν να στολίσω για να στολίσουν και οι υπόλοιποι», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx2nrk3dibpt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ