Ελλαδα

Στο «κόκκινο» η κίνηση σε Κηφισό, Μεσογείων και Αττική Οδό

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε στοίχους λόγω κίνησης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από Γέφυρα Καλυφτάκη έως την Αττική οδό και από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως την Ιερά οδό.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Στην άνοδο από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως και το ΟΑΚΑ.

Δύσκολη η Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Προβλήματα στην άνοδο της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ρηγίλλης έως Ευαγγελισμό, στην Πανεπιστημίου και στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια.

Καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την Λεωφόρο Αμφιθέας και από το ύψος του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών από Δαφνί προς λίμνη Κουμουνδούρου στην έξοδο και στην είσοδο από το Παλατάκι έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ