Ελλαδα

«Κολλημένοι» οι οδηγοί σε Κηφισό, Αμφιθέας και Παραλιακή

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κίνηση τώρα στην Αθήνα
Η κίνηση τώρα στην Αθήνα

Κίνηση: «Κολλημένοι» οι οδηγοί σε Κηφισό, Αμφιθέας και Παραλιακή - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο με χαμηλές ταχύτητες από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως και τη γέφυρα Μεταμόρφωσης, εν συνεχεία μποτιλιάρισμα από τη Μεταμόρφωση μέχρι και τα ΚΤΕΛ και τέλος χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Δύσκολη η είσοδος στη Λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό και στην έξοδο από το Χαϊδάρι μέχρι τη Λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι το ρέμα της Πικροδάφνης και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Δύσκολο και το ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντερό και του Φλοίσβου.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Αμφιθέας από Παραλιακή έως την Αχιλλέως, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου. Προβλήματα στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Καποδιστρίου από την Νέα Ιωνία μέχρι και την Λ.Κηφισίας.

Μεγάλο το μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Δύσκολη και η άνοδος από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα,

Μποτιλιάρισμα στην Παλαιολόγου στο ύψος του Χαλανδρίου και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και της Κατεχάκη.

Ο χάρτης με τα σημεία που εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο δίκτυο

«Κολλημένοι» οι οδηγοί σε Κηφισό, Αμφιθέας και Παραλιακή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ