Ελλαδα

Εξελίξεις στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή - Βρέθηκε DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

Τα ευρήματα των Αρχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξελίξεις στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή - Βρέθηκε DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Βρέθηκε DNA του Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι - Τα ευρήματα των Αρχών

Εξελίξεις στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή αφού το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου οι Αρχές εντόπισαν στα εργαστήρια σε μαχαίρι και DNA του νεκρού φιλάθλου της ΑΕΚ καθώς επίσης και του Έλληνα που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες για καταδικαστική απόφαση που είχε για τα επεισόδια του 2017 στον τελικό ποφοσδαίρου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο 35χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (9/11) από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος είχε δώσει κατάθεση ενώπιον των ανακριτικών αρχών λίγο μετά τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως ένα εκ των δύο μαχαιριών που είχε βρεθεί μετά την συμπλοκή, ανήκει στον ίδιο. Πλην όμως του έπεσε κατά την διάρκεια των συμπλοκών, ενώ ως προς τον Κατσούρη, ανέφερε πως ήταν φίλοι μιας και οι δυο τους είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Στο ίδιο μαχαίρι βρέθηκε και κηλίδα αίματος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές δεν μπορούν σε αυτή την φάση να συνδέσουν τον 35χρονο με τον Κατσούρη, αφού ο 35χρονος είχε δηλώσει πως είχε δηλώσει πως βρέθηκε δίπλα του λίγο μετά τον τραυματισμό του, προσπαθώντας να τον βοηθήσει.

Ο 35χρονος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση των επεισοδίων του 2017 και εκτίει την ποινή του στις φυλακές Ναυπλίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ