Ελλαδα

Η πρωινή βροχή έφερε ατελείωτο χάος στους δρόμους της Αττικής

Tεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα σε όλο το Λεκανοπέδιο λόγω της έντονης βροχόπτωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Κόλαση» στους δρόμους της Αττικής λόγω της πρωινής βροχής

Η πρωινή βροχή προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής, το οποίο επιμένει ακόμα και μετά τις 09:30. 

Καταρχάς, μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως επίσης και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα ΚΤΕΛ κι εν συνέχεια έως την Παραλιακή.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι τα διυλιστήρια.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Ιερά Οδό από την μικρή Σχιστού μέχρι το Δαφνί. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι τον Κηφισό.

«Φρακαρισμένοι» είναι οι δρόμοι που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας). Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Φυλής στο ύψος του Καματερού.

Τεράστιες καθυστερήσεις υπάρχουν στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από το Ζεφύρι μέχρι τον κόμβο Πεντέλης και προς Ελευσίνα από το ύψος της Αγίας Παρασκευής στην Περιφερειακή Υμηττού, αλλά και της Παλλήνης έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, της Κηφισίας, του Αμαρουσίου και από το ΟΑΚΑ μέχρι την Πανόρμου. Στην άνοδο της Κηφισίας δύσκολα είναι τα πράγματα από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα και στη συνέχεια έως την Αττική Οδό.

Στο «κόκκινο» είναι η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι, αλλά και στην Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία έως τα Σίδερα Χαλανδρίου

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στη Λεωφόρο Βεΐκου προς την Λεωφόρο Γαλατσίου, αλλά και προς την Καποδιστρίου

Καθυστερήσεις καταγράφονται στη Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής, αλλά και κατά μήκος του Χολαργού ομοίως και στην άνοδο κατά μήκος του Χολαργού.

Δυσκολίες υπάρχουν στην Πατησίων και στα δύο ρεύματα μεταξύ Κυψέλης και Λεωφόρου Γαλατσίου.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Υμηττού, στη Φιλολάου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Μετρό Ελληνικό και στα δύο ρεύματα, αλλά και από το σταθμό μετρό Αγίου Δημητρίου μέχρι και τη Δάφνη.

Σημειωτόν διεξάγεται η κυκλοφορία στην άνοδο της Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος του Άλσους Νέας Σμύρνης μέχρι και τη Διάκου.

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου στο ρεύμα προς Πειραιά μέχρι και το Συμμαχικό Στρατιωτικό Νεκροταφείο και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Τέλος, καθυστερήσεις υπάρχουν στη Βάρης-Κορωπίου και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Η πρωινή βροχή έφερε ατελείωτο χάος στους δρόμους της Αττικής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ